detector.media
22.06.2018 17:51
Рівень медіаінфляції на українському ТБ у 2018 році складе 30% – Kwendi MediaAudit
Рівень медіаінфляції на українському ТБ у 2018 році складе 30% – Kwendi MediaAudit
Рекламні агентства в опитуванні компанії Kwendi MediaAudit уточнили свої прогнози щодо рівня медіаінфляції на 2018 рік.

Уточний прогноз медіаінфляції на 2018 рік Kwendi MediaAudit оприлюднила 22 червня. В опитуванні взяли участь усі найбільші українські рекламні холдинги: Publicis Groupe Ukraine, Dentsu Aegis Network Ukraine, Omnicom Media Group (Media Direction та Optimum Media), ADV Ukraine і Group M.

Зокрема, зростання цін на пряму рекламу і спонсорство на телебаченні прогнозується на 30%, на рекламу в журналах – на 16%, у газетах – на 13%, на рекламу на національних радіостанціях – на 34%, на регіональних радіостанціях – на 32%. Зростання цін на рекламу на різних носіях зовнішньої реклами експерти прогнозують від 51% до 62%. У сфері діджитал найбільше зростуть, за прогнозами, ціни на відеорекламу (43%), на інші види діджитал-реклами – від 18% до 24%.

Результати опитування наведено у вигляді середнього значення рівня інфляції зі вказівкою мінімальних і максимальних прогнозів. Прогнози наведено для інфляції цін у національній валюті

Порівняно з попередньою хвилею опитування (березень 2018), зросли максимальні оцінки інфляції для категорій друкованої преси, радіо та зовнішньої реклами. Але середні значення в більшості категорій медіа змінилися не більше, ніж на 2 відсоткових пункти. Найбільше зростання прогнозу відбулося в категорії регіонального радіо – з 28% у березні до 32% у червні.

Прогноз інфляції для прямої реклами на ТБ збільшився з 29% до 30%. «Це відбулося через оновлення оцінки в одного учасника опитування, інші думки про річну динаміку цін у категорії залишилися незмінними», – повідомили у Kwendi MediaAudit.

Kwendi MediaAudit надає послуги медіа-аудиту в Україні з 2006 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY