detector.media
22.06.2018 16:25
Канал «112 Україна» заявив про навмисне втручання в свою діяльність
Канал «112 Україна» заявив про навмисне втручання в свою діяльність
Повідомляється про відключення електрики і виведення з ладу резервного генератора бізнес-центру, в якому розміщується телеканал.

Про це написав генеральний директор телеканалу «112 Україна» Єгор Бенкендорф на своїй сторінці у Facebook.

«Дорогі друзі, приношу вибачення за вимушені перебої в ефірі «112 Україна». Призупинення прямоефірного мовлення і перехід на програми в записі були викликані зовнішніми перешкодами - вимиканням електрики і виведенням з ладу резервного генератора, - написав він. - Завдяки злагодженій роботі технічної служби каналу, прямоефірне мовлення відновлено в аварійному режимі, але може перерватися в будь-який момент. Наразі ми з'ясовуємо, кому вигідно і хто стоїть за перешкоджанням нашій роботі».

Прес-служба телеканалу «112 Україна» також заявила про втручання в діяльність каналу «шляхом організації ряду зовнішніх перешкод - повного виключення електрики і виведення з ладу резервного генератора бізнес-центру, в якому розміщується телеканал».

«Технічні служби телеканалу працюють над оперативним рішенням виниклих проблем і якнайшвидшим відновленням мовлення», - зазначається в повідомленні.

«Детектор медіа» звернувся до прес-служби за подробицями події.

Фото: Mediasat

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY