detector.media
20.06.2018 10:29
Стали відомі імена суддів проекту «Король десертів» на «1+1»
Стали відомі імена суддів проекту «Король десертів» на «1+1»
Днями розпочались зйомки нового масштабного кулінарного реаліті «Король десертів» телеканалу «1+1», у якому найталановитіші кондитери України змагатимуться у створенні солодких шедеврів.

Суддями проекту, які оцінюватимуть кондитерські вміння учасників, стали справжні професіонали кулінарної справи та ресторанного бізнесу: Стефан Вайттинадан - шеф-кухар європейський ресторанів, відмічених зірками Мішлен, та п’ятизіркового київського готелю InterContinental, корінний парижанин, який вже 15 років працює в Києві, Тетяна Вербицька - засновниця найавторитетнішої кондитерської школи в Україні, Київської Міжнародної Кулінарної Академії, авторка книги «Елегантність та духовка», а також голова Асоціації кондитерів України, Кирило Сміян - бізнесмен та засновник популярної мережі іменних кондитерських.

Французький шеф-кухар Стефан Вайттинадан, який готував вишукані страви для Біла Клінтона, Мадонни, Кевіна Костнера та Клінта Іствуда, вважає десерти найяскравішим моментом вечері та багато уваги приділяє естетиці та витонченій подачі солодких страв. Суддя проекту розповідає, що переможцем реаліті може стати не тільки професійний кондитер, а і початківець, який зможе вразити суддів своїми навичками:

«Я точно знаю, що кондитерська справа сьогодні знаходиться на етапі розквіту в Україні, адже кожного дня бачу людей, які займаються саморозвитком, у яких рівень знань, професіоналізму та навичок у кулінарній справі зростає. Тому на проекті я сподіваюся знайти креативного, уважного до деталей та закоханого у свою роботу «короля десертів».

Засновниця кондитерської школи Тетяна Вербицька вже майже десять років готує фахівців у цій сфері в Україні. Вона поділилася, що на проекті прагне відкрити нові імена у кулінарії, проте, чекатиме високої самовіддачі від учасників та буде вимогливою та прискіпливою у пошуку ідеального смаку десертів:

«Мені хочеться, щоб професія кондитера в Україні вийшла з тіні. Я намагатимусь докласти усіх зусиль, щоб вона стала престижною. Сподіваюся, що нове реаліті допоможе учасникам проявити себе, продемонструвати глядачам високу кулінарну майстерність і здивувати усю країну».

Ще один суддя проекту Кирило Сміян, справжній експерт у налагодженні бізнес-процесів у кондитерській індустрії, який буде направляти творчі пориви учасників у раціональне русло, поділився своїми очікуваннями від реаліті:

«Я вважаю, що проект «Король десертів» - це новий крок для розвитку кондитерського мистецтва в Україні, адже подібної передачі про приготування солодощів ще немає на нашому телебаченні. Ми зможемо актуалізувати питання умов праці кондитерів, показати важливість професії та її необхідність для індустрії».

Нагадаємо, у реаліті «Король десертів» кулінари проходитимуть випробування, змагаючись у створенні видовищних кондитерських виробів та доводячи свій талант та майстерність. Обирати найкращого кондитера України будуть професійні судді, а ведучим проекту "Король десертів" стане Володимир Остапчук.

Виробництвом проекту займається Final Cut Media. Прем’єра нового реаліті відбудеться на "1+1" у новому телевізійному сезоні.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY