detector.media
18.06.2018 19:20
Телеканал «2+2» розпочав зйомки детективного серіалу «Ментівські війни. Харків»
Телеканал «2+2» розпочав зйомки детективного серіалу «Ментівські війни. Харків»
Прем’єра 40-серійного гостросюжетного серіалу запланована на осінь 2018 року.

13 червня стартували зйомки детективного серіалу власного виробництва каналу «2+2» «Ментівські війни. Харків». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Ментівські війни. Харків» – 40-серійний детективний серіал про кримінальні події, які розгортаються на вулицях Харкова. За сюжетом керівник карного розшуку Харківського ГУВС, майор Андрій Гордієнко та його друзі, оперативні співробітники відділу - Богдан Харченко і Дмитро Воронов - зіштовхуються зі складними й заплутаними злочинами, коріння яких часто йде в далеке минуле, чи з серією не пов’язаних між собою вбивств, які трапляються в місті протягом однієї доби. Принциповість, службовий обов’язок і кодекс честі змушують головних героїв розпочати нерівну боротьбу проти «кримінального світу» Харкова. Та найскладніші не ті злочини, в яких немає видимого мотиву, а ті, в яких виявляються замішані «перевертні в погонах».

Адаптація та зйомки серіалу проходять в Києві. Виробництво: «1+1 Продакшен» на замовлення телеканалу «2+2». Хронометраж серії – 46  хвилин.

Режисери серіалу: Валерій Рожко, Тарас Рибальченко. Продюсери: Максим Кривицький, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Лариса Марцева, Володимир Андріюк.

У головних ролях: Артем Позняк, Богдан Юсипчук, Сергій Листунов, Таніта Малкова (Тетяна Ожелевська), Анастасія Рула.

Прем’єра серіалу запланована на осінь 2018 року.

Нагадаємо, 14 серпня 2017 року відбувся перезапуск телеканалу «2+2». Канал змінив графічне оформлення та програмне наповнення. В осінньому телевізійному сезоні відбулись прем’єри серіалів «Ментівські війни. Одеса», «Ментівські війни. Київ», а також «Гвардії-2».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY