detector.media
18.06.2018 11:52
Засновниця нетворкінг-платформи «Charitum» Даша Зарівна запустила інтернет-журнал Vector
Засновниця нетворкінг-платформи «Charitum» Даша Зарівна запустила інтернет-журнал Vector
Видання, яке очолив Андрій Бродецький, писатиме про технології та бізнес.

Колишня шеф-редакторка видання L’Officiel Online, засновниця нетворкінг-платформи «Charitum» Даша Зарівна запустила новий інтернет-журнал про технології і бізнес Vector.

Vector складатиметься з двох частин - онлайн-видання і офлайн-зустрічі, об'єднані тематикою технологій. Очолить редакцію автор одного з найпопулярніших українських телеграм-каналів «Технології, медіа та суспільство» та екс-головний редактор видання Apparat Андрій Бродецький.

«Ми не просто описуємо існуюче положення справ, а задаємо вектор і приділяємо велику увагу тенденціям, трендам. Наша повістка - завтра, а не сьогодні. Ми - медіа про майбутнє технологій, — говорить про проект засновниця Даша Зарівна.Я розглядаю медіа як частину екосистеми, в яку входять регулярні івенти із залученням зарубіжних експертів, і яка в кінцевому рахунку ставить Україну на карту технологічного світу».

Видання планує робити ставку на неформальну подачу інформації і відмінні від текстів формати: відео, пояснюючі мультфільми, інфографіки. Заробляти Vector має намір на нативній рекламі, прямих рекламних публікаціях і спонсорських заходах.

Наразі в команді Vector сім людей, редакція активно шукає нових авторів у штат і на фріланс.

«У проекті Vector мені сподобались ідея і умови. Свобода в управлінні редакційними процесами, тямуща команда і достатньо ресурсів, щоб робити хороші тексти, — розповідає головний редактор Vector Андрій Бродецький, — Останні півтора року я вів блог в Telegram і писав тексти про технології на фрілансі. Це приносило непоганий дохід, але як професіонал я перестав рости. Мені регулярно надходили пропозиції про роботу, але все було не те. Тому і погодився приєднатися до проекту без особливих роздумів».

Проект Даші Зарівної Charitum також зазнає змін — медійна частина проекту завершує свою роботу, а команда, яка працювала над її створенням, стане частиною Vector. Аукціони корисних зустрічей продовжать свою роботу в існуючому форматі.

Як повідомляв «Детектор медіа», 6 червня в Україні запрацювало нове медіа про лідерів та лідерство – Leadership Journey. Засновниця та директорка – Дар’я Ісакова, яка раніше очолювала журнал про аграрний бізнес Landlord.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY