detector.media
16.06.2018 12:07
Президент Сербії заявив, що зниклого журналіста Цветковича знайдено живим
Президент Сербії заявив, що зниклого журналіста Цветковича знайдено живим
Журналіста нібито знайшли в місті Бела Црква, в якому в четвер виявили його авто з увімкненим двигуном. Доказів того, що журналіст живий та здоровий, пресі не продемонстрували.

Журналіст Стефан Цветкович, про зникнення якого повідомлялося 14 червня, начебто знайдений живим і здоровим. Про це заявив на надзвичайній прес-конференції президент Сербії Александар Вучич, передає «Радіо Свобода».

За словами президента, журналіста знайшли в місті Бела Црква, в якому в четвер виявили його авто з увімкненим двигуном. Вучич додав, що Цветковича наразі допитують.

Зазначається, що президент, міністр внутрішніх справ та керівник служби безпеки Сербії не повідомили жодних подробиць щодо загадкового зникнення та знайдення журналіста.

У пошуках журналіста брали участь кількасот поліцейських, повідомили на прес-конференції. Вучич сказав, що журналіст Цветкович «розповів дуже дивні речі» та що усі його заяви перевіряють.

У ході конференції для преси, яку транслювали по Першому каналу державного телебачення, не показали жодних фото- або відеоматеріалів на підтвердження того, що журналіст живий і здоровий.

Нагадаємо, 14 червня стало відомо, що у Сербії неподалік Белграда безвісти зник незалежний журналіст Стефан Цветкович. За даними місцевих правоохоронців, поліція виявила машину журналіста з увімкненим двигуном та його годинник.

Цветкович кілька разів заявляв, що йому погрожують невідомі. Він переважно писав про причетність політичних діячів до корупційних скандалів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY