detector.media
14.06.2018 16:41
Суд у Криму залишив активіста Рамазанова під вартою
Суд у Криму залишив активіста Рамазанова під вартою
14 червня підконтрольний Кремлю Сімферопольський районний суд Криму продовжив до 16 липня запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Ісмаілу Рамазанову, підозрюваному в екстремістських висловлюваннях за допомогою інтернет-радіо

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook «Кримська солідарність»

«Суд закінчився. Ісмаіла Рамазанова залишили під вартою до 16 липня 2018 року», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 23 січня після обшуку в селі Новий Мир Сімферопольського району було затримано кримського татарина Ісмаїла Рамазанова. Його звинувачують у поширенні інформації, що розпалює міжнаціональну ворожнечу і міжрелігійну ненависть.

За словами Рамазанова, близько четвертої години ранку в день затримання до нього додому проникли співробітники російських спецслужб і перед обшуком накинули на голову куртку, після чого почали бити.

Рамазанов стверджує, що йому завдали численних ударів по спині, в область нирок, по голові, у район потилиці, по руках і ногах, також викручували пальці. Адвокат вказує, що в лікарні Сімферополя зафіксували наявність побоїв на тілі його підзахисного, однак і після відвідин клініки Рамазанова били в автомобілі.

Проти кримчанина відкрили кримінальне провадження, пізніше суд заарештував затриманого. 20 лютого 2018 року суд у Криму залишив Рамазанова під вартою.

Також 18 квітня підконтрольний Кремлю Верховний суд Криму не задовольнив апеляцію на арешт Ісмаїла Рамазанова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY