detector.media
11.06.2018 19:00
У Львові 15-16 червня відбудеться фестиваль мобільного кіно Mobile Flix Fest
У Львові 15-16 червня відбудеться фестиваль мобільного кіно Mobile Flix Fest
Упродовж двох днів на відвідувачів Mobile Flix Fest у Центрі Шептицького чекають кінопокази, воркшопи продюсерів, режисерів і документалістів, а також майстер-клас з мобільної фотографії для школярів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«До конкурсної програми фестивалю відібрали 17 короткометражних фільмів від 20 учасників з Київщини, Харківщини, Донеччини, Полтавщини, Черкащини, Чернігівщини, Івано-Франківщини, Львівщини, Рівненщини та Запоріжжя. Наймолодшому з них 16 років, найстаршій — 61», - зазначено в повідомленні.

Найкращі фестивальні фільми глядачі побачать у суботу, 16 червня. Журі нагородить переможців у трьох номінаціях: «Креативний дебют», «Креативний погляд» та «Креативна композиція». Призовий фонд Mobile Flix Fest — 20 тис. гривень. Лауреати також отримають абонемент на відвідування всіх заходів фестивалю Docudays UA у 2019 році.

Повну програму фестивалю розміщено на сайті Львівської міської ради.

До суддівської колегії увійшли програмний директор Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA Геннадій Кофман, відеограф hromadske.ua Богдан Кутєпов, оператор-постановник художніх та документальних фільмів Маркіян Канюка, засновник першого у Львові Кіноклубу Олег Яськів, режисер Андрій Приймаченко і програмна директорка Mobile Flix Fest Вікторія Бабенко.

Організаторами Mobile Flix Fest є Школа журналістики УКУ спільно з Міжнародним фестивалем про права людини Docudays UA за підтримки Британської ради. Проект здійснюється в рамках програми Culture Bridges, що фінансується ЄС та реалізується Британською Радою за підтримки EUNIC.

Раніше повідомлялося, що другий міжнародний кінофестиваль короткого метру «Бруківка» оголосив шорт-ліст фільмів. Кінофестиваль відбуватиметься з 22 по 24 червня 2018 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY