detector.media
11.06.2018 17:31
Онлайн-проекти про сучасну музику Karabas Live та LiRoom оголосили про об'єднання редакцій
Онлайн-проекти про сучасну музику Karabas Live та LiRoom оголосили про об'єднання редакцій
Оновлений проект спільна редакція презентує у вересні 2018 року.

Українські онлайн-проекти про сучасну музику Karabas Live та LiRoom оголосили про об'єднання редакцій. Про це повідомляється на сайті Karabas Live.

«Ідея поєднати зусилля у двох редакцій народилася ще в минулому році. В об'єднаному форматі редакція працює з червня. У вересні команда презентує читачам оновлений Karabas Live», - сказано в повідомленні.

Зазначається, що головним редактором Karabas Live залишиться Ігор Панасов. Його заступником буде головний редактор LiRoom Олексій Бондаренко, випусковим редактором - Катерина Ятель, діючий випусковий редактор LiRoom. Одночасно з роботою в рамках Karabas Live, Бондаренко і Ятель продовжать розвивати LiRoom як незалежний блог.

Фінансування проектів, як і раніше, забезпечить засновник компанії Karabas.com Максим Плахтій.

Зазначимо, що Karabas Live - це онлайн-журнал про сучасну музику, створений в листопаді 2016 року. LiRoom - блог про нову українську музику, запущений в 2012 році.

Нагадаємо, що 7 травня квитковий сервіс Concert.ua та інтернет-видання про музичну індустрію в Україні Muzmapa.in.ua запустили новий онлайн-журнал «Слух» про життя українських та зарубіжних знаменитостей.

Фото: karabas.live

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY