detector.media
08.06.2018 12:42
Star Media знімає новий серіал «Таємне кохання» за корейським форматом
Star Media знімає новий серіал «Таємне кохання» за корейським форматом
Прем’єра серіалу відбудеться на телеканалі «Україна».

Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії Star Media.

16-серійна мелодрама за корейським форматом, адаптована під українські реалії, розповідає про дівчину Любу, яка бере на себе провину за злочин, що скоїв її наречений.

У команді серіалу: режисер – Анатолій Григор'єв, авторка сценарію – Аліна Семерякова, оператор-постановник – Андрей Швец. Продюсери – Галина Балан-Тимкіна та Влад Ряшин.

Ролі виконують: Дана Абизова, Антон Денисенко, Анатолій Ященко, Микола Боклан, Андрій Примогенов, Ірина Мельник.

Зйомки серіалу проходять у Києві й триватимуть до кінця літа. Творці планують задіяти велику кількість локацій, зокрема спеціально побудований під Києвом тюремний барак.

Нагадаємо, Star Media знімає 4-серійну мелодраму «Родинні зв'язки» за сценарієм української письменниці Ірен Роздобудько, яку покаже телеканал «1+1».

Ще одну 4-серійну мелодраму за сценарієм Ірен Роздобудько, яка має назву «Тінь кохання», Star Media знімає для каналу СТБ

Як писав «Детектор медіа», Star Media знімає у Києві та області 24-серійну мелодраму «Серце матері», прем'єра якої відбудеться на телеканалі «Україна». 

У лютому кінокомпанія Star Media знімала 4-х серійну кримінальну мелодраму «Серце слідчого» та 4-серійну мелодраму «Відчинене вікно», прем'єри яких відбулися на каналі «Україна».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY