detector.media
07.06.2018 12:45
Flim.ua розробляє спортивну драму «Пульс» про паралімпійську чемпіонку
Flim.ua розробляє спортивну драму «Пульс» про паралімпійську чемпіонку
Компанія Kinorob (Film.ua Group) розробляє проект нової повнометражної спортивної драми «Пульс», заснованої на реальній історії української спортсменки, паралімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук.

Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

За сюжетом, у наслідок автомобільної аварії молода українська легкоатлетка Оксана зазнає багато важких травм та майже втрачає зір. Але після тривалої реабілітації та повернення до тренувань вона бере золото на Паралімпіаді в Пекіні.

Сюжет спортивної драми «Пульс» заснований на реальній історії легкоатлетки, паралімпійської чемпіонки 2008 року, п'ятикратної срібної та бронзової призерки літніх Паралімпійських ігор 2008, 2012 і 2016 років – Оксани Ботурчук.

Сценарій до фільму написав автор сценаріїв «Сторожової застави» та «Викраденої принцеси» Ярослав Войцешек. Режисером стрічки стане Сергій Чеботаренко, оператором – Юрій Король («Кіборги»). Продюсер – Єгор Олесов.

Проект фільму «Пульс» відібрано до участі в міжнародному пітчингу кінопроектів, що пройде під час 21-го Шанхайського міжнародного кінофестивалю (16-25 червня).

Презентація стрічки відбудеться 17 червня в рамках SIFF Co-Production Market. Із 17 до 19 червня «Пульс» буде представлений на стенді компанії Film.ua Group – № F4 (Шанхайський виставковий центр), що працюватиме в рамках кіноринку SIFF.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY