detector.media
05.06.2018 11:22
«Злий дім» на телеканалі ZIK змінює формат
«Злий дім» на телеканалі ZIK змінює формат
Вже сьогодні гострий соціальний проект «Злий дім» на телеканалі ZIK стартує в оновленому форматі прямоефірного ток-шоу. Програма й надалі буде розглядати актуальні проблеми ЖКГ та енергетики, щоправда, значно розширивши свою географію, – не тільки Києва, а всієї України.

Ведучим «Злого дому» залишається Олексій Кучеренко, міністр ЖКГ у 2007-2011 роках, головний експерт в Україні з питань енергетики. 

«Олексію Кучеренку вже тісно в попередньому форматі «Злого дому». Теми, які він зачіпає, вимагають більше часу для обговорення, більше спікерів і більше уваги. Тому вже цього вівторка команда проекту представить глядачам повноцінне ток-шоу «Злий дім», – говорить креативний продюсер телеканалу ZIK Олександр Авшаров.

«Реформа ЖКГ проводиться така, що запитань чим далі, тим буде більше. Адже поки зміни переслідують лише одну мету – зґвалтувати споживача. Новий формат програми «Злий дім» – це можливість створити публічний майданчик для дискусії, де споживач стане повноцінним учасником реформи. Гостями ток-шоу будуть не просто експерти, а головні учасники процесу реформування галузі. Як ведучий, я гарантую максимальну відкритість і толерантність дискусії. Але це не означає, що ми, як споживачі, будемо пом’якшувати свої претензії.  Наше завдання перетворити «Злий дім» у дім, комфортний для життя, де ми почуватимемося господарями», – переконаний ведучий Олексій Кучеренко.

Нагадаємо, прем'єра гострого соціального проекту «Злий дім» на ZIKу відбулася у грудні минулого року.

Зазначимо, у новому весняному сезоні ZIK розширив інформаційно-аналітичне мовлення до 14 ефірних годин та утримує лідерські позиції за рейтинговими показниками телеперегляду, перебуваючи у трійці найкращих серед інформаційних каналів

Серед гучних прем’єр березня-2018 на ZIKу – інформаційно-політичне ток-шоу в форматі дебатів «Гра Z вогнем»  з Тетяною Даниленко, спільний з інтернет-виданням «Українська правда» викривальний проект «Джокери» з ведучою Севгіль Мусаєвою, неординарна розважально-музична програма про нову українську музику «Гараж» від Германа Дутковскі. Наприкінці квітня свій новий сезон в ефірі каналу відкрило авторське автошоу «Перша передача» Олександра Федченка. У середині травня розпочав роботу своєрідний інформаційний клуб ZIKу під назвою «Між своїми», ведучою якого стала Анастасія Гусарєва

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY