detector.media
03.06.2018 18:00
Помер режисер, хореограф та ведучий прогнозу погоди на СТБ Микола Бойченко
Помер режисер, хореограф та ведучий прогнозу погоди на СТБ Микола Бойченко
1 червня у віці 32 років пішов з життя фіналіст першого сезону танцювального шоу «Танцюють всі!», засновник і творчий натхненник D’Arts Dance Project, хореограф-постановник декількох сезонів «Х-фактор», режисер і хореограф Микола Бойченко.

Про це повідомляється на сайті СТБ.

«Микола Бойченко був яскравим прикладом того, як бажання і завзятість допомагають у досягненні найзаповітніших мрій. Засновник успішного балету, виконавець однієї з головних ролей у мюзиклі "Барон Мюнхгаузен", ведучий прогнозу погоди, а також хореограф-постановник номерів для проекту "Х-фактор"», - сказано в повідомленні.

Прощання з Миколою Бойченком відбудеться у вівторок, 5 червня.

«Високий політ Бойченко Миколи - талановитого режисера, неповторного хореографа, артиста і красивої людини був перерваний вчора, 1 червня 2018 року. Кожного, хто вважає за честь супроводити оплесками його фінальний хід, просимо вівторок залишити вільним від інших планів», - написала у Facebook балерина і колега хореографа Даша Малікова.

Причина смерті хореографа не повідомляється. У коментарях до допису зазначено, що це могло трапитися внаслідок ускладнення при запаленні легенів.

Директор позаефірного промоушена телеканалу СТБ Вікторія Волонтирець повідомила «Детектору медіа», що Миколу Бойченка забрала швидка, а через два дні він помер у лікарні.

Редакція «Детектора медіа» висловлює співчуття рідним, друзям, колегам і шанувальникам Миколи Бойченка. Світла пам'ять.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY