detector.media
31.05.2018 13:25
СТБ розпочав зйомки серіалу «За вітриною» за сценарієм Тетяни Гнєдаш
СТБ розпочав зйомки серіалу «За вітриною» за сценарієм Тетяни Гнєдаш
Телеканал СТБ розпочав роботу над новим серіалом «За вітриною», виробництвом займається компанія Artforms production. Прем'єра відбудеться на телеканалі СТБ навесні 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба каналу СТБ.

За сценарієм, підприємець Андрій Вєтров - молодий красень, жорсткий бізнесмен, завидний наречений і улюбленець розкішних жінок - володіє мережею модних магазинів. Але йому не дає спокою бідна провінціалка Галя – непомітна продавчиня, яка відчайдушно намагається вибитися зі злиднів і прогодувати двох своїх братів.

«Це історія про відважну і сильну дівчинку, якій в юному віці, після смерті батьків, довелося взяти на себе непомірний тягар відповідальності за сім'ю. При цьому вона прагне досягти висот у професії та завоювати кохання чоловіка своєї мрії, – розповідає про проект продюсер серіалу Саша Ткаченко. - Це захоплива історія про те, що сміливість міста бере».

Початку зйомок передував довгий кастинг, який тривав чотири місяці, йдеться в повідомленні. На роль головної героїні команда розглянула понад 150 претенденток. Довго шукали й актора для головної ролі. В результаті Галю гратиме білоруська актриса Єлизавета Фалей, Андрія – Сергій Басок.

У серіалі також задіяні актори Ксенія Мішина, Наталка Денисенко, Костянтин Данилюк, Андрій Федінчик, Анна Лебедєва, Ольга Радчук, Оксана Сташенко, Дмитро Чернов, Дмитро Саранськов, Гліб Михайличенко.

Головна авторка – Тетяна Гнєдаш, продюсер – Саша Ткаченко, режисер-постановник – Міла Погребиська, оператор-постановник – Маркіян Конюка, художник-постановник – Андрій Гречишкін, художник по костюмах – Наталія Степанієва, художник по гриму – Олена Лебідь.

Зйомки «За вітриною» проходять у Києві. У картині заплановано 16 епізодів.

Як повідомляв «Детектор медіа», телеканал СТБ покаже прем'єру десятисерійної детективної мелодрами «Пелена». Прем'єра стрічки виробництва кінокомпанії «Київтелефільм» відбудеться в ефірі каналу СТБ 4 червня о 19:00.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY