detector.media
25.05.2018 17:38
Канал «Україна» покаже 4-серійну мелодраму «Дружина за обміном»
Канал «Україна» покаже 4-серійну мелодраму «Дружина за обміном»
У неділю, 27 травня, о 17:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної мелодрами «Дружина за обміном» виробництва компанії Mamas Film Production на замовлення каналу.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Як зазначають на каналі, в основі серіалу історія примхливої красуні Маши Возницької, яка заради порятунку сім'ї зважилася на участь у реаліті-шоу «Дружина за обміном». Таким чином вона опиняється в сім'ї Шевелевих – її зустрічає доброзичливий автомеханік Саша та його сором'язлива донька Аня. Потрапивши в їхню маленьку двушку після свого просторого маєтку, Маша відчуває справжній шок і в перший же вечір намагається поїхати звідти.

Але поступово дівчина знайомиться з Сашею та Анею ближче, у неї з’являється щира симпатія до них: Маша допомагає Ані «завоювати» хлопця, який їй сподобався, а Саші - повірити в себе. Тим часом, Люба Шевелева – дружина Саші та друга учасниця шоу, зачаровує чоловіка Маші Бориса, і незабаром з'ясовується, що у неї є на нього далекоглядні плани.

Одну з головних ролей у фільмі – автомеханіка Саші – виконав український актор В'ячеслав Довженко. Також в картині зіграли Євгенія Осипова, Ольга Гришина, Артем Позняк та інші.

Режисер – Антон Щербаков.

Зйомки картини проходили в Києві та Київській області. Виробництвом картини на замовлення каналу «Україна» займалася компанія Mamas Film Production.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кінокомпанія Panopticum приступила до зйомок 95-серійної україномовної мелодрами з детективною складовою «Таємниці» на замовлення каналу «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY