detector.media
24.05.2018 13:08
1 червня – круглий стіл «Медіа та Одещина: національні виклики та регіональні проблеми»
1 червня – круглий стіл «Медіа та Одещина: національні виклики та регіональні проблеми»
1 червня у Одесі Незалежна медійна рада проведе круглий стіл «Медіа та Одещина: національні виклики та регіональні проблеми», присвячений обговоренню проблем, з якими стикаються регіональні медіа на Одещині при підготовці журналістських матеріалів.

Незалежна медійна рада запрошує журналістів та активістів обговорити під час заходу питання професійних стандартів та особливості їхньої реалізації на регіональному рівні, а також інші актуальні питання роботи журналістів.

Протягом заходу планується обговорити, зокрема, такі питання:

Участь у заході візьмуть члени Незалежної медійної ради Роман Головенко (Інститут Масової Інформації, керівник правових проектів), Віта Володовська (Центр демократії та верховенства права, керівник напрямку «Медіа право»), Галина Петренко (Детектор Медіа, директорка) та інші.

Час та місце проведення: 1 червня, 10:00-13:00, Impact Hub Odessa (м. Одеса, вулиця Грецька 1-А, конференц-зала «Амстердам»). Початок реєстрації – о 09:30. Реєстрація учасників є обов’язковою. Форма реєстрації – тут.

Проект здійснено за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY