detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
24.05.2018 12:32
Видання «Наші гроші» запустило відеоуроки про роботу з реєстрами
Видання «Наші гроші» запустило відеоуроки про роботу з реєстрами
Журналісти-розслідувачі видання «Наші гроші» роблять для колег безкоштовні відеоуроки з пошуку в українських і закордонних реєстрах, а також на порталі державних закупівель

Про нову ініціативу «Наших грошей» «Детектору медіа» розповів головний редактор видання Олекса Шалайський.

«Ми давно хотіли зробити серію подібних відеороків.  «Наші гроші» періодично консультують колег, а оскільки питання часто повторюються, то ми вирішили їх згрупувати у стандартизовані відповіді. Кілька років тому ми випустили серію інфографічних уроків, але з того часу у базах даних багато що змінилось. Та й відеоформат легший для сприйняття», – розказав він.

Пан Шалайський повідомив, що журналісти «Наших грошей» не ставили собі за мету випустити певну кількість відеоуроків. За його словами, «матеріалу вистачить на кілька сотень файлів».

Подивитись відеоуроки «Наших грошей» можна безкоштовно на YouTube-каналі видання.

«Деякі люди, до речі, дивувались, як це ми безкоштовно ділимось інструментами розслідувачів. Насправді, проблем тут немає – роботи вистачить для всіх. А якщо в якомусь ОТГ мешканець за допомогою баз виявить брехню голови сільради – то це взагалі буде фантастикою», – зазначив пан Шалайський.

Нагадаємо, у березні 2018 року «Наші гроші» оприлюднили добірку найбільших тендерів на інформаційне обслуговування, оголошених на сайті публічних закупівель Prozorro з початку нинішнього року.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY