detector.media
23.05.2018 15:52
Із 28 травня по 1 червня в «Укрінформі» - лекції соцмедійників у рамках Media School
Національне інформагентство «Укрінформ» у рамках щорічної Мультимедійної школи (Media School) запрошує відвідати лекції соціальних медійників, які пройдуть із 28 травня по 1 червня.

Серед лекторів Media School зокрема блогер Ольга Котрус, креатор проекту Fearless Women Photo Project Лєра Польська, засновник TripMyDream Андрій Буренок, Анжеліка Буркіна, яка працювала в піар-департаменті пісенного конкурсу «Євробачення». Про навички побудови стратегії маркетингу, застосування SMM, SEO, PPC та Google Analytics, а також все про конверсії в інтернет-маркетингу розповість Ельдар Нагорний.

Лекції відбуватимуться у прес-центрі «Укрінформу» за адресою: Київ, вул. Б. Хмельницького 8/16, перший поверх, з 28 травня по 1 червня о 18:00. Вхід вільний за реєстрацією: https://goo.gl/2xy8H1.

Найкращі роботи випускників Мультимедійної школи організатори обіцяють опублікувати на сайті «Укрінформу». Головний приз отримає стаття, яка збере найбільше переглядів на сайті з подальшою можливістю стажування в найстарішому агентстві України. При цьому стаття-переможець отримає унікальну рекомендацію від «Укрінформу» для гарантованої подачі на грант, пов'язаний з європейською журналістикою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY