detector.media
23.05.2018 10:35
На Кіровоградщині журналіст видання «Моя Олександрія» судиться з мерією через доступ до інформації
На Кіровоградщині журналіст видання «Моя Олександрія» судиться з мерією через доступ до інформації
Керуючий справами Олександрійської міськради (Кіровоградська область) Володимир Чеботарьов не надав журналісту видання «Моя Олександрія» відповіді на два інформаційні запити. Журналіст звернувся до суду

Про це йдеться на сайті «Моя Олександрія».

Видання повідомляє, що у першому запиті журналіст просив надати інформацію щодо усіх переданих в оренду комунальних об'єктів за останні чотири роки. У другому запиті журналіст цікавився щодо об’єкту на вул.Братській, 88, де раніше знаходився дитячий садочок.

«Моя Олександрія» повідомляє, що у відповідь на обидва запити керуючий справами Олександрійської міськради Володимир Чеботарьов відповів, що «інформація не може бути надана через її конфіденційність».

Журналіст видання звернувся до суду та вимагає по кожному інформаційному запиті визнати дії Олександрійської міськради неправомірними та зобов'язати міськраду дати відповіді, а також сплатити судовий збір.

Нагадаємо, у січні 2018 року олександрійський журналіст та автор блогу «Моя Олександрія» Руслан Гаврилов, якого міський голова Олександрії (Кіровоградська область) Степан Цапюк 20 грудня 2017 року звинуватив у несплаті податків, звернувся до місцевої поліції із заявою про вчинення злочину відносно нього з боку міського голови.

Фото: wikimapia.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY