detector.media
22.05.2018 19:00
Презентовано офіційний трейлер українського фантастичного фільму «Бобот та Енергія Всесвіту»
Презентовано офіційний трейлер українського фантастичного фільму «Бобот та Енергія Всесвіту»
Фільм, знятий студією Mental dRive, вийде на широкі екрани 30 серпня 2018 року.

Презентовано офіційний трейлер українського фантастичного фільму «Бобот та Енергія Всесвіту». Про це повідомляється на сайті Держкіно України.

«Створюючи Всесвіт Бобота, ми хотіли показати звичні для нас речі під іншим кутом. Наприклад, що трансформатор може бути захисником Землі, а машини для сміття - зовсім не машинами для сміття. Наш фільм - це новий Всесвіт, в який зможуть гратися наші діти», - зазначив режисер стрічки Максим Ксьонда.

Поідомляється, що увесь фільм, включно зі спецефектами, створюється в Україні. Комп’ютерна графіка становитиме понад 50% екранного часу.

За сюжетом 12-річний хлопчик Вадик заводить міцну дружбу з трансформаторною будкою, яка несподівано виявила ознаки життя. Вона не може безпосередньо спілкуватися з людьми, а робить це через зачарованого ворона та смартфони. Тим часом наближається катастрофа: будь-якої миті по всій Землі може зникнути електроенергія. Рятувати людство від неминучого краху доводиться трансформаторній будці. Двоє приятелів вирушають назустріч серйозним випробуванням, щоб битися зі всемогутнім Злом і запобігти катастрофі.

Реліз фільму заплановано на 30 серпня 2018 року.

Режисер - Максим Ксьонда, продюсер - Олексій Москаленко, оператор - Володимир Іванов, сценарист - Іван Тимшин, саунд-продюсер - Олег Михалюта (Фагот)

У головних ролях: Вадик - Віктор Григор’єв, дівчинка - Іванна Бородай, професор - Ігор Мірошниченко, Валера -  Володимир Ращук, Костя - Тарас Шевченко, Стрілочник -  Микола Зміївський.

Нагадаємо, що фільм «Бобот та Енергія Всесвіту» був відібраний експертами на сьомому пітчингу Держкіно.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY