detector.media
22.05.2018 13:46
МІП замовив у компанії «Перехід аутдор» зовнішньої реклами майже на 16 млн грн
МІП замовив у компанії  «Перехід аутдор» зовнішньої реклами майже на 16 млн грн
Міністерство інформаційної політики замовило у переможця тендеру - компанії «Перехід аутдор» - зовнішньої реклами на 15,86 мільйонів гривень. У компанії кажуть, що комерційні клієнти платять більше

Інформація про тендер розміщена в системах публічних закупівель ProZorro та Dozorro. Очікувана вартість становила 16,2 млн грн з ПДВ.   

«Згідно умов договору, передбачено 350 розміщень з травня до кінця 2018 року — у Києві, Харкові, Одесі, Львові, кількох областях - Миколаївській, Херсонській, Луганській, Донецькій — та в аеропортах по всій Україні», - повідомили «Детектору медіа» в прес-офісі Atlantic Group, чиєю дочірньою структурою є «Перехід аутдор».

Ціна залежить від міста і місця розташування, найвища - на лайтбокси в аеропорту «Бориспіль» – два лайтбокси коштуватимуть майже мільйон гривень.

Держсекретар Мінінформу Артем Біденко в коментарі «Українській правді» пояснив, що на закуплених площах розміщуватиметься «інформація соціального характеру». Також використовуватимуться, особливо біля аеропортів, і елементи нового логотипу, який взагалі-то орієнтований на просування України за кордоном.

Як розповіли ДМ в прес-офісі Atlantic Group, фінальні матеріали Міністерство інформаційної політики надає безпосередньо перед розміщенням.

Що стосується цін для тендеру, то вони були сформовані, виходячи з обсягів розміщення.

«Це був редукціон, який передбачав оптимізацію вартості первинної заявки, - йдеться в коментарі компанії. - Замовник отримав нижчу вартість з огляду на гарантований об’єм розміщення до кінця року. Комерційні клієнти зазвичай сплачують дорожче, а ціни на ринку зовнішньої реклами загалом продовжують зростати у зв’язку з тим, що попит на ці послуги постійно збільшується».

У компанії «Детектору медіа» також розповіли, що у травні вже розмістили низку матеріалів: кампанії щодо безпеки на дорогах, до Дня вишиванки та Дня пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

Як повідомляв «Детектор медіа», МІП планував витратити на рекламу у 2018 році більше 20 млн грн. Зокрема в квітні відомство оголосило тендер на розміщення інформаційної продукції на щитах, призмах, сітілайтах і лайтбоксах за 16,2 млн гривень.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY