detector.media
19.05.2018 12:19
В Україні запустили Євроінтеграційний інтернет-портал
В Україні запустили Євроінтеграційний інтернет-портал
На сьогодні портал має дев’ять розділів. Оновлювати сайт планують щодня.

18 травня віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе презентувала Євроінтеграційний інтернет-портал, повідомляється на сайті Кабінету міністрів України.

Повідомляється, що на онлайн-платформі зібрана актуальна інформація про євроінтеграційні процеси в Україні. На сьогодні портал має дев’ять розділів, в яких, як стверждують в уряді, міститься інформація щодо перебігу реформ у країні у зв'язку з імплементацією Угоди про асоціацію.

Зазначається, що сайт оновлюється щодня. Актуальні євроінтеграційні новини – у рубриках «Прес-центр», «Історії успіху», «Аналітика та публікації». Портал також містить щотижневі «Євроінтеграційні дайджести», на які можна підписатись.

Євроінтеграційний портал розроблений коштом ЄС в межах Проекту ЄС Association4U («Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС») за підтримки Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції України та Офісу віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України – у рамках реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки та відповідного Плану заходів на виконання Стратегії.

Раніше повідомлялося, що уряд затвердив план заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії комунікацій у сфері євроінтеграції. У плані йдеться про організацію та проведення масштабної інформаційної кампанії, оприлюднення результатів імплементації положень Угоди про асоціацію та інші заходи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY