detector.media
Гала Скляревська
19.05.2018 12:05
Надія Матвеєва про чергову зміну формату «Все буде добре»: «Це ситуація, коли проект взяв до уваги точку зору глядачів»
Надія Матвеєва про чергову зміну формату «Все буде добре»: «Це ситуація, коли проект взяв до уваги точку зору глядачів»
Ведуча розповіла Детектору медіа про зміни, що відбудуться в новому сезоні

Нещодавно стало відомо, що замість чотирьох ведучих, що з’явилися в проекті «Все буде добре» 8 березня, Надія Матвеєва знову залишиться єдиною ведучою проекту. «Детектор медіа» розпитав ведучу про зміни в форматі та іміджі Надії. 

- Чому, з вашої точки зору, канал прийняв таке рішення та повертає «старий формат» із вами замість оновленого в березні – із чотирма ведучими?

- Це та сама ситуація, коли проект взяв до уваги точку зору глядачів. Були певні побажання, їх проаналізували та вирішили піти назустріч. Це не було моє особисте побажання якихось змін. Я спокійно погоджуюся на ті зміни, які відбуваються з проектом, тому що вважаю себе частиною цього проекту. Стосовно «старого формату», це буде не зовсім він. Зараз команда аналізує, що сподобалась глядачам в оновленому форматі, і як це можна поєднати з тим класичним форматом, що існував п’ять років. Напевне, це будуть історії з життя людей, які ми обговорюємоу студії і даємо поради. Корисні поради, за якими так скучив глядач, повернуться. Це так дивно! Здається, що люди вже знають все, ми порадили все, що можна було – а вони хочуть ще. У мене таке враження, що наша програма – справжній острів стабільності та затишку для глядачів, тому ми будемо працювати для того, щоб їм було цікаво.

- На ваш погляд, для чого були потрібні зміни у форматі, який, здається, всіх влаштовував? 

- Зміни необхідні, тому що життя змінюється. І мені теж завжди цікаво спробувати щось новеньке, це, насамперед, професійне випробування. Якщо у професії є виклик, я його сприймаю, і намагаюся за будь яких обставин зробити все, що можу. До того ж мені змінили імідж – і це стало можливе якраз завдяки зміні формату. Так що для мене є деякі переваги у новому формату, та зміни, із якими я згодна. 

- Коли вам запропонували змінити імідж ви одразу погодилися? Не мали спротиву? 

- Якщо є внутрішній спротив,якщо я відчуваю, що мені щось не дуже подобається, я кажу собі так (і це стосується не лише іміджу, а усього в моїй роботі): «Ця людина професійна? Професійна. Вона на своєму місці? На своєму. Якщо ти можеш погодитися – то зроби це, тому що це - професіонал». Отак. Кожна людина на своєму місці відповідальна за свою роботу – тому я погоджуся, але якщо результат буде негарним, то не я скажу, а скажуть глядачі, або той, хто контролює процес.  Тому я намагаюся піти на зустріч – але бувають випадки, коли мені важко. Наприклад, вирівнювати волосся – це для мене такий стрес, на який я рідко коли погоджуюсь. 

- Як можна судити з коментарів глядачів, четвірка ведучих їм не дуже сподобалась. А як вам працювалось із дівчатами в цей період?

 - Я вважаю, що дівчата дуже старалися і робили, що могли, аби сподобатись глядачам.

Фото:прес-служба СТБ/Вікторія Філіпенко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY