detector.media
18.05.2018 16:04
У червні ICTV запускає нове реаліті
У червні ICTV запускає нове реаліті
Телеканал ICTV завершив роботу над реаліті «Багач-Бідняк», участь в якому візьмуть вісім українських мільйонерів. Новий проект стартує в ефірі в червні.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Згідно з форматом, учасники шоу рівно на дві доби залишаться без грошей, гаджетів, охорони, помічників та дорогого автомобіля і вирушать у незнайоме місце. Завдання бізнесменів – вижити: знайти роботу, нічліг і не залишитися ні перед ким у боргу.

«Найскладнішим було вмовити бізнесменів піти на наш експеримент, – прокоментувала продюсер проекту Марина Коваль. – Ми отримали більше ніж 50 відмов.  Але таки знайшлися сміливці, які погодилися взяти в ньому участь. І підкупило їх саме те, що метою програми було довести, що в Україні живуть найбільш чуйні та добрі люди».

В останній день експерименту, за правилами реаліті, бізнесмени повернуться до тих, хто проявив до них доброту, щоб віддати борги і віддячити.

«Жоден з тих, хто допомагав нашим героям, не знав, хто вони насправді, і не розраховував на подарунки. Тому такі зустрічі були дуже несподіваними і зворушливими. У цьому й полягає головна мета нашого проекту – показати, що нічого так не цінується як щира​​ доброта», – розказала керівниця відділу розвитку контенту ICTV Анастасія Штейнгауз.

Прем’єра проекту відбудеться у червні 2018 року. Дату запуску шоу канал поки що не повідомляє.

Нагадаємо, 18 травня о 21.25 на телеканалі ICTV відбудеться прем’єра програми «Зірковий спорт». Ведуча - володарка титулу Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY