detector.media
17.05.2018 13:40
Стало відомо, коли канал «Україна» покаже телевізійну версію шоу «Ліга зірок»
Стало відомо, коли канал «Україна» покаже телевізійну версію шоу «Ліга зірок»
Телевізійну версію шоу «Ліга зірок» глядачі зможуть побачити в суботу, 26 травня, в рамках святкового ефіру, присвяченого головній футбольній події Європи - фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».

Відкрите масштабне шоу «Ліга зірок» канал «Україна» організовує в суботу, 19 травня, о 18:00 на Троїцькій площі столиці. Телевізійна версія з’явиться в ефірі каналу в суботу, 26 травня, йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, хедлайнером концерту стане популярний британський співак Джон Ньюмен. Разом із ним прилетить команда співака в повному складі - 14 осіб, серед яких музиканти, бек-вокалісти, технічний склад, директор артиста. На глядачів чекає живий виступ Джона Ньюмена з його групою музикантів, у рамках якого прозвучать найпопулярніші композиції співака.

Також участь у грандіозному відкритому концерті «Ліга зірок» візьмуть популярні українські виконавці – Melovin, Monatik, Оля Полякова, The Hardkiss, Сергій Бабкін, Даша Астаф'єва, Марія Яремчук та інші.

Вхід на концерт «Ліга зірок» безкоштовний.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів УЄФА 2017/18, що відбудеться у Києві 26 травня, покажуть телеканали «Україна» і «Футбол 1»

Зазначимо, що телеканали «Україна» і «Футбол 1» входять до складу медіахолдингу «Медіа Група Україна», який володіє правами на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи на 2015-2018 роки.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY