detector.media
17.05.2018 11:50
В Україні створять Фонд пам’яті журналіста Андрія Квятковського – Львівський медіафорум
В Україні створять Фонд пам’яті журналіста Андрія Квятковського – Львівський медіафорум
Під час відкриття шостого Львівського медіафоруму експерт з комунікацій, член наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України Євген Глібовицький ініціював створення Фонду пам’яті львівського журналіста Андрія Квятковського, який помер у травні 2018 року. Фонд оплачуватиме навчання для студента чи студентки Школі журналістики УКУ

Львівський медіафорум долучиться до створення фонду, повідомляє прес-служба медіафоруму.

«Цього року відійшов легендарний львівський журналіст Андрій Квятковський і наш колега Євген Глібовицький виступив із публічною ініціативою створення фонду його пам’яті. Цей фонд оплачуватиме навчання для студента чи студентки Школі журналістики УКУ, якого обиратиме спеціально створена капітула. І ми – Львівський Медіа Форум – долучаємося до цього фонду», – сказав директор Львівського медіафоруму Остап Процик.

Крім того, як повідомляє прес-служба, 17 травня о 17:30 в рамках Львівського медіафоруму відбудеться вручення премії імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці».

Нагадаємо, львівський журналіст, один із засновників Товариства Лева і Української галицької партії, редактор «Поступу» і «Збруча» Андрій Квятковський помер від інсульту в травні 2018 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY