detector.media
16.05.2018 19:31
Українська телевізійна академія обрала голів трьох гільдій
Українська телевізійна академія обрала голів трьох гільдій
У жовтні 2017 року академіки Української телевізійної академії розділилися на шість гільдій.

Українська телевізійна академія обрала голів трьох гільдій. Про це повідомляється на її сторінці у Facebook.

«На початку тижня відбулися зустрічі трьох Гільдій, під час яких були обрані Голови. Голова Гільдії операторів, художників-постановників, художників з костюмів та художників зі світла - Сергій Борденюк. Голова Гільдії телевізійного дизайну та промо - Олена Батенко. Голова Гільдії режисерів та сценаристів – Артем Литвиненко», - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, у жовтні 2017 року академіки Української телевізійної академії розділилися на гільдії за двома принципами - професійним та за принципом об’єднання близьких жанрів: гільдія продюсерів; гільдія режисерів та сценаристів; гільдія операторів, художників – постановників, художники з освітлення; гільдія інформаційного, спортивного та суспільно-соціального телевиробництва; гільдія дитячого, музичного та тематичного виробництва; гільдія телевізійного дизайну та промо.

Голови гільдій увійдуть до складу експертної ради Телеакадемії. Новостворені гільдії оцінюватимуть від 12 до 20 відповідних тематичних або професійних номінацій Національної телевізійної премії «Телетріумф».

Нагадаємо, Українська телевізійна академія була заснована у 2000 році та об’єднує представників усіх галузей теле- та кіноіндустрії. Головною метою Телеакадемії є максимальне сприяння всебічному розвитку телебачення та кінематографу України. Керівним органом Телеакадемії є експертна рада, до якої входять представники національних медіагруп та найбільших теле- та кіновиробничих компаній України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY