detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
16.05.2018 19:07
У Львові замість «Русского радио» почало мовити Kiss FM
У Львові замість «Русского радио» почало мовити Kiss FM
Радіостанція Kiss FM розпочала мовлення у Львові на частоті 91,1 МГц, на якій раніше мовило «Русское радио».

26 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення дозволила радіохолдингу «ТАВР Медіа» запустити у Львові замість однієї його радіостанції іншу. Нацрада переоформила ліцензію однієї з юридичних осіб холдингу – ТОВ «ТРК “Ман”». У ліцензії було змінено позивний і програмну концепцію «Русское радио – Україна» на позивний і концепцію Kiss FM.

Із 15 травня Kiss FM уже вийшло в ефір у Львові, про що «Детектору медіа» повідомили в прес-службі «ТАВР Медіа».

Раніше Kiss FM уже мовило у Львові, де його ретранслювала одна з місцевих радіостанцій. Але понад рік тому ретрансляцію було припинено. Гендиректор Kiss FM Антон Цеслік розповів, що за цей час його особиста пошта та електронні адреси радіо були заповнені листами з проханнями або вимогами повернути Kiss FM до Львова. Те саме відбувалося в соцмережах – як на сторінці радіо, так і на особистих сторінках ведучих.

Відтак, у «ТАВР Медіа» вирішили, що формат Kiss FM краще сприймають у Львові, ніж формат «Русского радио». «На наш погляд, танцювальна музика краще сприймається у Львові», – пояснив Нацраді директор з розвитку мереж «ТАВР Медіа» Володимир Гончаревський.

Генеральний директор радіогрупи «ТАВР Медіа» Ігор Чернишов зазначив, що відновлення мовлення у Львові було важливим бізнес-рішенням для компанії. Ретельно проаналізувавши потреби аудиторії у Львові, менеджмент «ТАВР Медіа» дійшов висновку, що розширення мережі танцювальної радіостанції на місто Львів наразі є максимально актуальним для радіогрупи.

Таким чином, нині мережа Kiss FM охоплює 19 міст – обласних центрів і великих районних центрів по всій Україні. Мовлення в Донецьку, Луганську, Севастополі, Євпаторії, Ялті та Феодосії відсутнє через окупацію цих територій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY