detector.media
15.05.2018 11:29
Штаб ООС пояснив ЗМІ та блогерам, чому потребує непублічності та конфіденційності
Штаб ООС пояснив ЗМІ та блогерам, чому потребує непублічності та конфіденційності
Виток інформації з району проведення операції Об'єднаних сил може стати причиною поразки та втрат серед українських військовослужбовців, попередили в штабі.

Про це йдеться на сторінці прес-центру Об'єднаних сил у Facebook.

«Щодня військовослужбовці, ризикуючи власним життям, відстоюють незалежність нашої держави. При виконанні завдань щодо покращення тактичного положення військ проводиться кропітка робота з підготовки та проведення таких заходів. Під час виконання цієї важкої та небезпечної праці наших героїв, військові частини Об'єднаних сил потребують певної непублічності та конфіденційності», - наголошується в зверненні.

Виток інформації може стати причиною поразки та втрат серед українських воїнів.

«Усьому буде свій час: і звільненню території, яку окупували російсько-терористичні війська, і оприлюдненню інформації щодо результатів роботи наших героїв зі складу Об'єднаних сил. Усе буде добре!» - зазначили у прес-центрі ОС.

Як писав «Детектор медіа», раніше прес-центр штабу АТО поінформував про припинення своєї діяльності з 30 квітня 2018 року, коли замість Антитерористичної організації на Донбаасі має початися операція Об’єднаних сил.

«Детектору медіа» у прес-центрі штабу АТО уточнили, що це тимчасове призупинення роботи у зв’язку з реорганізаційними заходами. 

«Поки що ми не будемо надавати ніяких коментарів, оскільки у нас проходять реорганізаційні заходи передачі повноважень», – повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Згодом на своїй сторінці у Facebook очільник прес-служби Міністерства оборони України Олексій Чернобай повідомив про передачу повноважень прес-центра штабу АТО прес-центру Об’єднаних сил.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY