detector.media
11.05.2018 10:54
Представництво ЄС в Україні запускає онлайн-проект про переваги співробітництва з Євросоюзом
Представництво ЄС в Україні запускає онлайн-проект про переваги співробітництва з Євросоюзом
Мета проекту – інформувати українців про діючі програми підтримки та можливості, які ЄС надає Україні.

Представництво ЄС в Україні запускає на порталі «МЕТА» спеціальний розділ про переваги співробітництва Україна–ЄС.

Про це повідомили в Представництві ЄС.

Проект розроблено в рамках національної комунікаційної кампанії Представництва ЄС в Україні «Прямуємо разом».

У цьому спеціальному розділі збираються матеріали про підтримку Євросоюзом комплексних реформ та історії успіху українців, які вже відчули переваги допомоги ЄС. У кожному з розділів щодня публікуватимуться останні новини. Окремо створено розділи «Гранти» та «Анонси», аби українці завжди були в курсі  можливостей навчання, розвитку бізнесу, участі у заходах, грантів та конкурсів від ЄС. Оголошення оновлюватимуться щопонеділка, йдеться в повідомленні.

«Європейський Союз всебічно підтримує Україну в реалізації реформ, у той же час надаючи нові можливості українцям у сфері освіти, культури та бізнесу. Нам важливо, аби українці знали, де знайти інформацію, та користувалися цими перевагами», ‒ прокоментував керівник Програм співробітництва Представництва Європейського Союзу в Україні Беренд де Гроот.

«Прямуємо разом» (Moving Forward Together) − комунікаційна кампанія Представництва ЄС в Україні, мета якої − підвищити обізнаність українців про результати та переваги співпраці України та ЄС за пріоритетними напрямками підтримки. Кампанія розроблена проектом «Комунікація Європи в Україні».

«Комунікація Європи в Україні» (Communicating Europe in Ukraine) – проект Представництва ЄС в Україні. Команда складається із 19 професіоналів у сфері комунікацій з Albany Associates (Великобританія), ECOMM Communication Consulting (Україна) та Portland PR (Великобританія). Тривалість проекту: 01.08.2017-31.07.2019.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY