detector.media
10.05.2018 16:18
«Правда Ірпеня» звинувачує власника інтернет-провайдера у блокуванні сайту. Власник заперечує
«Правда Ірпеня» звинувачує власника інтернет-провайдера у блокуванні сайту. Власник заперечує
Журналісти сайту «Правда Ірпеня» в четвер, 10 травня, заявили про блокування роботи сайту www.irpin.news місцевим інтернет-провайдером «Бест» і звинуватили в цьому власника компанії-провайдера «Бест» Олексія Зіневича. Пан Зіневич у коментарі «Детектору медіа» назвав звинувачення нісенітницею.

Інформацію про блокування сайту www.irpin.news журналісти «Правди Ірпеня» розмістили на сайті irpin.news.  

«Редакція переконана, що сайт заблокували за вказівкою власника компанії-провайдера «Бест» Олексія Зіневича. Це сталося після того, як «Правда Ірпеня» оприлюднила серію викривальних матеріалів щодо причетності Зіневича до дерибану землі та незаконної вирубки дерев у Лісовій Бучі», - йдеться в повідомленні.

На захист редакції сайту стала зокрема голова громадської організації «Спілка журналістів Київщини» Людмила Лозова.

У коментарі «Детектору медіа» власник компанії-провайдера «Бест» Олексій Зіневич назвав звинувачення нісенітницею. «Це дуже легко перевірити», - сказав він.

Справді, сайт irpin.news працює. Водночас деякі користувачі інтернет-провайдера «Бест» розповіли «Детектору медіа», що на сайт «Правди Ірпеня» зайти не можуть.   

Пан Зіневич також сказав, що вперше почув про проблеми з сайтом «Правди Ірпеня» від кореспондента ДМ, а на уточнююче запитання щодо напружених стосунків із журналістами цього видання відповів, що в нього ні з ким немає напружених стосунків.

Фото: скріншот 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY