detector.media
10.05.2018 15:33
Канал «Україна» анонсує прем’єру багатосерійної мелодрами «Подорож до центру душі»
Канал «Україна» анонсує прем’єру багатосерійної мелодрами «Подорож до центру душі»
Прем’єра 16-серійної стрічки «Подорож до центру душі» відбудеться на телеканалі «Україна» у понеділок, 14 травня, о 21:00.

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

Головні героїні – дві подруги, долі яких тісно переплітаються на тлі історичних подій у країні – розпаду Радянського Союзу.

Через любов до одного хлопця Рита та Віра перетворюються з кращих подруг на смертельно небезпечних ворогів, які готові піти на що завгодно, аби лише завоювати своє місце під сонцем. Дружба, любов, зрада, будівництво та падіння бізнесу, пошуки правди й справедливості, вибір між помстою та прощенням – все це переплелося в заплутаний клубок завдовжки в чотири роки, йдеться в повідомленні.

Режисер стрічки - Дмитро Матов.

У серіалі зіграли Олександр Робак, Костянтин Корецький, Андрій Аверков, Марія Баєва, Анастасія Іванова, Катерина Семенова, Ігор Скрипко, Артем Позняк, Данило Мірешкін, Ольга Радчук.

Оператор-постановник – Сергій Бойко. Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалась кінокомпанія Star Media. Зйомки проходили в Києві, Київській області та Чернівцях.

Нагадаємо, канал «Україна» повідомив, що спільно з «Українською продакшн студією» розпочав зйомки 16-серійної картини «Віддай мою мрію» за корейським форматом Cinderella Man.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY