detector.media
07.05.2018 19:50
Віце-прем'єр Кириленко доручив внести пропозиції щодо санкцій проти 12 російських видавництв
Віце-прем'єр Кириленко доручив внести пропозиції щодо санкцій проти 12 російських видавництв
Раніше Держкомтелерадіо ініціював перед Кабміном застосування економічних санкцій до юридичних осіб РФ, які систематично продукують і поширюють видання антиукраїнського змісту.

Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко підписав доручення внести пропозиції щодо введення санкцій проти 12 російських видавництв. Про це повідомляється у його мікроблозі у Twitter.

«Реагуючи на звернення громадськості та Держкомтелерадіо, підписав доручення відповідним органам влади внести пропозиції щодо запровадження санкцій для 12-ти російських видавництв, які систематично поширюють книжкові видання, зміст яких спрямований на ліквідацію Незалежності України», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня Держкомтелерадіо повідомив, що ініціює перед Кабінетом Міністрів України застосування економічних санкцій до юридичних осіб Російської Федерації, які систематично продукують і поширюють видання антиукраїнського змісту. До Переліку, який оприлюднено на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо,  внесено 172 видання, випущені 35 видавництвами. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY