detector.media
05.05.2018 11:10
На UATV стартує новий тревел-проект «Міста і містечка»
На UATV стартує новий тревел-проект «Міста і містечка»
Першими глядачі побачать випуски про Білу Церкву, Чернігів, Луцьк, Острог, Ужгород, Жовкву та Івано-Франківськ.

На телеканал іномовлення України UATV стартує новий тревел-проект «Міста і містечка». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Зазначається, що програма популяризуватиме незнані широкому загалу, але цікаві місця для подорожей. Родзинкою проекту називають те, що про туристичні місця розповідатимуть самі ж місцеві мешканці.

«Наш проект – це своєрідний «медіагід» на вікенд. Ми розкажемо українцям і всьому світу, де в Україні можна класно відпочити й отримати безліч позитивних емоцій за 2-3 дні, – розповідає автор програми Ірина Пугач. – За концепцією програми, акценти робитимемо на історичних пам’ятках, культурних цінностях, власне, хочемо показати, чим живе нині місто, як там переплелися історія і сучасність».

За словами творців програми, першими глядачі побачать випуски про Білу Церкву, Чернігів, Луцьк, Острог, Ужгород, Жовкву та Івано-Франківськ.

«Ми розкажемо глядачам, як дістатися до цього місця, чому його важливо побачити, на що звернути увагу. А ще – про людей, які тут проживають. Також у нас буде підрубрика  «Місцева страва», - додає автор програми.

Також повідомляється, що проект запускається одразу п'ятьма мовами. Програма виходитиме щосуботи о 5:40 (українською) та 19:40 (російською). Невдовзі випуски з’являться англійською, арабською та кримськотатарською мовами. Випуски також з'являтимуться на сайті каналу UATV.UA та на YouTube-каналі.

Раніше повідомлялося, що канал UATV запустив цикл сюжетів про архітектуру Києва.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY