detector.media
03.05.2018 16:03
Понад 1500 охочих стати Новими лідерами: завершився перший етап головного суспільно-національного проекту 2018 року
Понад 1500 охочих стати Новими лідерами: завершився перший етап головного суспільно-національного проекту 2018 року
30 квітня закінчився перший етап національного телепроекту «Нові лідери». Усі 24 області, а також АР Крим представлені лідерами, що подали заявки на участь в проекті. Найактивнішими стали Київська, Дніпропетровська та Львівська області. В останні дні реєстрації анкет стався справжній вибух з їх поданням: надійшло більше 300 заявок.

«Перший етап проекту дав очікуваний результат: ми маємо багатьох людей з різних сфер, які готові ділитися своїми ідеями та публічно дискутувати щодо них. Дуже показовим є отримання заявок з усіх регіонів України, а особливо - з АР Крим, Донецької та Луганської областей. Ще раз хочу підкреслити позаполітичність цього проекту, а саме його просвітницьку складову», - коментує Голова Ради Лабораторії законодавчих ініціатив, кураторка Української школи політичних студій Світлана Матвієнко.

Наразі анкети технічно обробляються та оприлюднюються на сайті. Голосування за учасників розпочнеться після опрацювання всіх заявок. З усіма лідерами та їх ідеями можна буде ознайомитись на сайті NOVILIDERY.COM. Голосування триватиме близько трьох тижнів. В результаті буде обрано 100 лідерів, які пройдуть до наступного етапу. Учасники матимуть час для старту реалізації своїх ідей. Після чого, буде обрано фіналістів, які стануть героями телевізійного формату. Переможець отримає соціальний капітал, медійність та грошовий приз.

Нагадаємо, «Нові лідери» – національний телепроект, започаткований 34 громадськими організаціями України та підтриманий групою StarLightMedia. Цей проект покликаний знайти ініціативних, енергійних та амбітних лідерів. Долучитися до проекту міг кожен, хто знає як змінити Україну та готовий реалізовувати ці трансформації. Обмеженням був лише віковий бар’єр – 25 років. Також до участі не допускались особи, що перебувають (чи перебували) на посаді керівника центрального органу виконавчої влади або є (були) народними депутатами України.

Зараз продовжується реєстрація виборців проекту.

Реєструйтесь на сайті NOVILIDERY.COM, голосуйте та власноруч творіть майбутнє України!

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY