detector.media
28.04.2018 16:45
Роскомнагляд розблокував 3 мільйони IP-адресів
Роскомнагляд розблокував 3 мільйони IP-адресів
Але відомство продовжує спроби блокування Telegram.

Роскомнагляд розблокував три підмережі іноземних хостинг-провайдерів із метою «уникнути обмеження доступу до добропорядних інтернет-ресурсів». Про це йдеться у повідомленні на сайті відомства, передає Gordonua.com.

«IP-адреси Telegram, які є у складі цих підмереж, повністю встановлено і заблоковано. У зв'язку з цим розблокування підмереж ніяк не вплине на рівень деградації мессенджера», – заявили в відомстві.

Канал у Telegram RKNShowtime, який стежить за поповненням реєстру заборонених сайтів, повідомив, що Роскомнагляд зняв із блокування дві підмережі компанії Amazon і підмережу найбільшого європейського хостинг-провайдера OVH. За його даними, всього розблоковано 3,2 мільйона IP-адрес.

Нагадаємо, що Роскомнагляд намагається заблокувати роботу месенджера Telegram з 16 квітня. При спробах заблокувати месенджер Роскомнагляд заблокував велику кількість адрес, зокрема через це постраждали IP-адреси Google, Amazon, Microsoft та інших великих хостинг-провайдерів.

22 квітня Telegram закликав росіян влаштувати акцію проти блокування месенджера. На знак «підтримки вільного інтернету» пропонувалося запустити з вікна паперовий літачок.

Також через заборону Telegram інтернет-користувачі тролили Роскомнагляд в сервісі Google Maps.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY