detector.media
28.04.2018 13:30
Мешканцю Одеської області винесли вирок за сепаратистські публікації «ВКонтакте»
Мешканцю Одеської області винесли вирок за сепаратистські публікації «ВКонтакте»
51-річний засуджений опублікував заклики до зміни меж державного кордону України.

Мешканцю Одеської області винесли вирок за сепаратистські публікації «ВКонтакте». Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

«Прокуратура Одеської області підтримувала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні, за результатом розгляду якого громадянина засуджено до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 3 роки. Чоловіка визнано винним у публічних закликах до зміни меж території України на порушення порядку, встановленого Конституцією України», - повідомляє відомство.

Правоохоронці встановили, що мешканець м. Білгород-Дністровський у соціальній мережі «ВКонтакте» розмістив публікацію про визнання так званих «Донецької та Луганської республік». Зокрема, у вказаних матеріалах 51-річний засуджений опублікував заклики до зміни меж державного кордону України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1, 2 ст. 110 КК України здійснювали слідчі Управління Служби безпеки України в Одеській області.

Нагадаємо, раніше мешканця Одеси Київський районний суд міста засудив до трьох років позбавлення волі з відстрочкою виконання вироку на рік через антиукраїнські репости в соцмережі «ВКонтакте».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY