detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
26.04.2018 18:31
Нацрада виставляє на конкурс 21 частоту для місцевих радіостанцій
Нацрада виставляє на конкурс 21 частоту для місцевих радіостанцій
26 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила оголосити конкурс на 21 ФМ-частоту в 11 областях України для розвитку місцевого мовлення та затвердила конкурсні умови.

На конкурс буде виставлено п’ять частот в Івано-Франківській області (Калуш, Городенка, Дебеславці, Долина, Стримба), чотири частоти в Черкаській області (Полянецьке, Сміла, Чигирин, Чорнобай), три частоти у Львівській області (Красне, Дрогобич, Жидачів), дві частоти в Київській області (Тараща, Бориспіль), по одній частоті в Донецькій (Дружківка), Луганській (Сосновий), Житомирській (Малин), Закарпатській (Косівська Поляна), Сумській (Конотоп), Тернопільській (Кременець), Хмельницькій (Городок) областях.

Умови конкурсу передбачають:

«Це вже четвертий спеціалізований конкурс для розвитку місцевого радіомовлення, щоб місцеві громади отримували локальний і гіперлокальний контент», – прокоментував оголошення конкурсу Сергій Костинський.

Інфографіка: Нацрада. Клікніть для збільшення

Нагадаємо, 19 квітня Нацрада вирішила оголосити конкурс на місцеве мовлення в Харківській області і затвердила конкурсні умови.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY