detector.media
26.04.2018 14:34
З’явився тизер нової комедії «Dzidziо перший раз»
З’явився тизер нової комедії «Dzidziо перший раз»
Тизер нової комедії «Dzidziо перший раз», яка має вийти в прокат 25 жовтня 2018 року, оприлюднила Студія Dzidziofilm.

«Дзідзьо, в душі – великий артист і наївна дитина, все своє життя приховує один малесенький секрет, який переростає у величезну проблему. Цього разу ні найкраща мама, ні його крутий друг не зможуть йому допомогти. Бо таку делікатну справу Дзідзьо має вирішити перший раз і ду-у-же обережно», - йдеться у дописі до трейлеру.

Дистрибютором, вочевидь, виступить B&H Film Distribution Company.

Як відомо, на продовження співпраці з Дзідзьо сподівався співпродюсер фільму «DZIDZIO Контрабас» Сергій Лавренюк.    

Нагадаємо, фільм «DZIDZIO Контрабас», який вийшов у широкий вітчизняний прокат 31 серпня, за два перші вікенди показу зібрав понад 15 млн.гривень.

Як повідомляв «Детектор Медіа», «DZIDZIO Контрабас», вироблений Solar Media Entertainment, телеканалом «Сонце» і DZIDZIO Film, мав двох генеральних продюсерів – Сергія Лавренюка і Михайла Хому, відомого як Dzidzio. 

Станом на 9 листопада українську кримінальну комедію «Dzidzio Контрабас» переглянули 308 697 глядачів, бокс-офіс стрічки склав на цю дату 22 000 630 гривень. 

Коли надходження від дистрибуції «Dzidzio Контрабас» перетнули позначку в 20 мільйонів гривень, генеральний продюсер фільму Сергій Лавренюк повідомив, що фільм окупив у прокаті витрати на виробництво і рекламу. Тоді ж в інтерв’ю Мind.ua він розповів, що сподівається на зйомки приквела «Dzidzio Контрабас». 

«...Загалом ми розраховуємо у наступному фільмі розповісти передісторію, з якої все стане про неї зрозуміліше», - зазначив продюсер. На уточнююче питання, чи можна чекати приквелу фільму, він відповів: «Сподіваюся».

Фото: скріншот відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY