detector.media
26.04.2018 11:46
Канал «Україна» покаже серіал «Замкнуте коло»
Канал «Україна» покаже серіал «Замкнуте коло»
29 квітня на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійного фільму «Замкнуте коло» виробництва «Української продакшн студії» на замовлення каналу

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Серіал розповідає про боротьбу з корупцією директорки міської музичної школи Олени Вітер.

«У нас у сценарії дуже яскраві, чудово розкриті характери героїв, прекрасна тема боротьби за школу. Це дійсно актуальна історія, тому що сьогодні корупційні зв'язки часто не дозволяють людині розвиватися, – розповів режисер картини Анатолій Матешко. – Найскладніша сцена в процесі роботи – коли нам було необхідно влаштувати пожежу в навчальному закладі. Оскільки ми знімали в справжній музичній школі, спалити, звичайно, ми нічого не могли. Тому поруч з нею збудували окремий фрагмент будівлі, яка, власне, згоріла по-справжньому. Усі вимоги техніки безпеки було дотримано – на майданчику були присутні пожежники та швидка допомога, а на зйомки цієї сцени витратили більшу частину робочої зміни».

Головні ролі у фільмі виконали: Серафима Низовська, Сергій Фролов, Ірина Новак, Олександр Ратніков і Юрій Гребельник.

Автори сценарію – Олена Ніколаєвська, Андрій Границя. Оператор –постановник – Артем Васильєв.

 Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалась «Українська продакшн студія». Зйомки проходили в Києві і Київській області.

Прем’єра картини відбудеться на каналі «Україна» 29 квітня о 17:00 на каналі «Україна».

Нагадаємо, 22 квітня на каналі відбулася прем'єра першої серії мелодрами «Інша я» виробництва «Української продакшн студії».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY