detector.media
25.04.2018 14:37
Підготовче засідання у справі про вбивство Бузини призначено на 7 травня
Підготовче засідання у справі про вбивство Бузини призначено на 7 травня
24 квітня у Шевченківському районному суді міста Києва відбулося чергове підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням Андрія Медведька та Дениса Поліщука у вбивстві публіциста Олеся Бузини. Наступне засідання призначено на 7 травня

Про це повідомляється на сайті Судової влади України.

«В ході судового засідання стороною захисту було заявлено відвід прокурора та  здійснено оголошення 118 скарг на його дії», – повідомляє прес-служба.

Наступне підготовче засідання призначено на 7 травня о 13:00.

Нагадаємо, публіцист Олесь Бузина був убитий 16 квітня 2015 року в Києві у дворі свого будинку по вулиці Дегтярівській. Підозрювані у вбивстві Андрій Медведько і Денис Поліщук були затримані 18 червня 2015 року після того, як міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про розкриття вбивства.  

Після затримання суди обрали їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і неодноразово його продовжували. Наприкінці 2015 року вони перебували під домашнім арештом, а з весни 2016 року стосовно них припинили застосування запобіжного заходу, пов'язаного з обмеженням волі.

24 травня 2017 року стало відомо, що у справі про вбивство Бузини підозрюваних Андрія Медведька і Дениса Поліщука переведено у розряд обвинувачених.

27 червня адвокат обвинувачених Сергій Войченко повідомив, що прокуратура міста Києва завершила досудове розслідування стосовно Андрія Медведька та Дениса Поліщука.

28 листопада прокуратура міста Києва направила до Шевченківського суду Києва обвинувальний акт стосовно підозрюваних Андрія Медведька та Дениса Поліщука, які обвинувачуються в умисному вбивстві публіциста Олеся Бузини у квітні 2015 року.

22 лютого у Шевченківському районному суді Києва мав відбутися розгляд справи про вбивство публіциста Олеся Бузини. Судове засідання було перенесено на 24 квітня.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY