detector.media
25.04.2018 14:06
Судове засідання у справі Сущенка перенесено на 27 квітня
Судове засідання у справі Сущенка перенесено на 27 квітня
Московський міський суд переніс на 27 квітня судове засідання, на якому захист подаватиме докази невинності журналіста Романа Сущенка

Про це повідомив «Укрінформ», посилаючись на Марка Фейгіна.

«Головна новина – судове засідання, на якому захист подаватиме докази невинності Романа Сущенка, перенесено на п'ятницю, 27 квітня. В даний час адвокат, якого я встиг ввести в справу, разом з Сущенком працює над уточненням опису наданих доказів. Але повторюся, інформацію по справі Сущенко, як і раніше даватиму я», – сказав він.

За словами пана Фейгіна, адвокат, якому він довіряє, відвідає Сущенка в суботу (якщо встигне пройти, оскільки це «короткий день»). І якщо подання доказів невинності і подача клопотань захисту встигне пройти під час засідання 27 квітня, то, ймовірно, 3-4 травня вже можуть пройти і дебати сторін.

Зазначимо, 25 квітня у Московському міському суді Марк Фейгін мав приступити до подання доказів та клопотань. Вранці 25 квітня «Детектору медіа» пан Фейгін повідомив, що засідання можуть перенести, оскільки його позбавили статусу адвоката і поки що журналіста Сущенка у суді захищатиме інший адвокат.

Нагадаємо, власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув із приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві». Покарання за ст. 276 КК РФ («Шпигунство») передбачає до 20 років позбавлення волі. 

27 березня у Московському міському суді почалися попередні слухання у справі українського журналіста Романа Сущенка, обвинуваченого у «шпигунстві». Журналіст провину не визнав у повному обсязі.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY