detector.media
24.04.2018 15:32
Мінінформ зробив заяву щодо фейкового наказу Стеця про підтримку висування Порошенка у президенти
Мінінформ зробив заяву щодо фейкового наказу Стеця про підтримку висування Порошенка у президенти
Міністерство інформаційної політики України не видавало жодного наказу з вимогою приєднуватися до ініціативи профспілкової організації ПАТ «Арселор Міттал Кривий Ріг» щодо підтримки висування кандидатом у Президенти України Петра Порошенка.

Про це повідомляється на сайті відомства.

Поширений «наказ» від 2 квітня про підтримку профспілковою організацією підприємства висування кандидатом у Президенти України Петра Порошенка є фейковим, а підпис міністра на ньому – підроблений, йдеться в повідомленні.

«Міністерство інформаційної політики України займається виключно діяльністю у рамках визначених законодавством повноважень і не веде агітацію за жодних кандидатів до органів державної влади», - цитується в заяві коментар міністра Інформаційної політики України Юрія Стеця.

Повідомляється також, що МІП готує запит до правоохоронних органів щодо поширення завідомо неправдивої інформації та підробки документів.

Як повідомляв «Детектор медіа», тиждень тому посольство України спростувало інформацію про нібито затримання у США представників української космічної сфери. Про це посольство повідомило на своїй сторінці у Facebook.

«Посольство України в США спростовує інформацію про нібито затримання представників української космічної сфери, які беруть участь в симпозіумі в місті Колорадо-Спрінгз та нібито виїзд посла України в США до Колорадо для з’ясування обставин», - йдеться у повідомленні.

У посольстві назвали інформацію про затримання «це відвертим фейком та брехнею».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY