detector.media
24.04.2018 14:14
«Громадське радіо» запускає програму про котів та собак
«Громадське радіо» запускає програму про котів та собак
Щовівторка о 20:00 та у повторі щочетверга об 11:00 на «Громадському радіо» виходитиме програма «Хвостата хвиля» про домашніх тварин. Автор програми – редакторка та ведуча Тетяна Трощинська, яка є власницею дворічного лабрадора Лео

Про це повідомляє прес-служба радіо.

«Програма про собак та котів – це програма про те, як турбота про домашнього улюбленця змінює людей, сім’ї і громади. Теми різноманітні: це і пет-терапія, робота з ветеранами та людьми з інвалідністю, і тварини в місті, і гуманне ставлення до тварин, і вміння жити поруч з тими людьми, хто не приймає або боїться собак, і культура догляду та поведінки улюбленця на вулицях і вдома, взаємна соціалізація та побудова контакту не лише між людиною і собакою, а й між людиною і людиною», – повідомляє «Громадське радіо».

Кожна програма спочатку виходитиме в ефірі «Громадського радіо», а згодом публікуватиметься у вигляді подкастової та текстової версій на сайті hromadskeradio.org.

Нагадаємо, у січні на «Громадському радіо» стартувала нова програма про класичну музику «Мі-дієз. Програма про ноти і тишу між ними». Її ведуча - музикознавець Любов Морозова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY