detector.media
24.04.2018 12:31
Вища школа Media & Production заявила про вихід на український B2B-ринок
Вища школа Media & Production заявила про вихід на український B2B-ринок
Освітній проект «1+1 медіа» Вища школа Media & Production відкриває новий напрямок роботи та виходить на український B2B-ринок.

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Спеціалісти Вищої школи допомагатимуть компаніям, бізнесам та підприємствам вибудувати, вдосконалити або реорганізувати власну внутрішню структуру за трьома основними напрямками: вивчення комунікацій, локальні медіа, PR та робота з репутацією.

Програма формуватиметься індивідуально для кожної компанії з урахуванням запиту і включатиме вивчення використання Storytelling в бізнесі, побудови успішної комунікації зі ЗМІ, практику навичок публічного виступу, вивчення позиціонування і побудови репутації, роботу з нестандартними проектами та над репутаційними ризиками першої особи й компанії.

Навчання відбувається на виробничих потужностях 1+1 медіа − Студії ТСН, Студії Сніданок з 1+1 та хедофісі 1+1 медіа, і передбачає від 80% до 90% практичного відпрацювання.

«Глобальна діджиталізація, постійна зміна трендів змушують бізнес адаптуватись до нових умов ринку. Маркетинг став більш глибоким поняттям та не обмежується звичайною рекламою. У своїй роботі компанії почали використовувати різні інструменти, в тому числі медіа. Ми відкриваємо цей напрямок, щоб ділитись знаннями, практичними кейсами з бізнесом та розширяти розуміння про медіа», − зазначає керівник Вищої школи Media & Production Юрій Білокур.

Раніше Вища школа Media & Production вже надавала консультації для бізнесу індивідуально за запитом таких компаній, як Zeo Aliance, Укренерго, European Business Association, телеканалу TV-7 Маріуполь, Amway, регіональної телерадіокомпанії «Аверс» та інших, що і підштовхнуло організаторів до надання тренінгових послуг в повноцінному B2B-сегменті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY