detector.media
21.04.2018 12:00
Гендиректор ЮНЕСКО закликала Росію ретельно розслідувати загибель журналіста Бородіна
Гендиректор ЮНЕСКО закликала Росію ретельно розслідувати загибель журналіста Бородіна
Бородін був серед журналістів, які першими розповіли про загибель бійців «ПВК Вагнера» в Сирії після авіаудару міжнародної коаліції 7 лютого.

Генеральний директор ЮНЕСКО (Організація ООН з питань освіти, науки і культури) Одре Азуле закликала владу Росії провести ретельне розслідування загибелі журналіста Максима Бородіна. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Я закликаю провести ретельне і прозоре розслідування смерті Максима Бородіна. Я сподіваюсь, що влада докладе зусиль, щоб дізнатися обставини його смерті», – сказала Озуле.

Нагадаємо, що Максим Бородін випав із вікна свого помешкання на 5 поверсі в Єкатеринбурзі 13 квітня. У неділю, 15 квітня, від отриманих травм він помер.

Бородін був серед журналістів, які першими розповіли про загибель бійців «ПВК Вагнера» в Сирії після авіаудару міжнародної коаліції 7 лютого. Головний редактор РІА «Новий день», в якому працював Бородін, Поліна Румянцева допускає можливість, що смерть журналіста могла бути не випадковою.

У ГУ МВС Свердловської області РФ зазначили, що правоохоронці не знайшли ані передсмертної записки, ані слідів, які б вказували на кримінальну складову цього випадку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY