detector.media
20.04.2018 19:00
Журнал Time опублікував рейтинг 100 найвпливовіших людей світу 2018 року
Журнал Time опублікував рейтинг 100 найвпливовіших людей світу 2018 року
Рейтинг розподілили на п’ять категорій: піонери списку, актори, світові лідери, ікони та титани.

Американський журнал Time опублікував щорічний рейтинг 100 найвпливовіших людей світу з різних сфер життя: від політики до шоу-бізнесу. 

Про це йдеться на сайті журналу, передає «Громадське».

Рейтинг 2018 року розподілили на п’ять категорій: піонери списку, актори, світові лідери, ікони та титани.

Піонерами у своїй області, які зробили великий прорив та вплинули на суспільство, стали американська акторка, комік Тіффані Геддіш; олімпійська чемпіонка, багаторазова чемпіонка Х-ігор, американська сноубордистка Клої Кім; дослідник у сфері імунології, американський науковець Карл Джун; американка Джейн Рейдер, яка стала першою жінкою, що очолила департамент пожежної служби; Енн Маккі, яка детально дослідила дегенеративну хворобу мозку в молодих людей тощо.

У сфері кіно найвпливовішими визнали Ніколь Кідман, ізраїльську зірку Галь Гадот, відому за серіалом «Дивні дива» 14-річну акторку Міллі Боббі Браун, режисера Гільєрмо дель Торо та американського коміка й лауерата премії Еммі Джиммі Кіммела.

Серед світових лідерів найвпливовішим залишився президент США Дональд Трамп та лідер КНДР Кім Чен Ин, також до списку потрапив принц Гаррі та його наречена Меган Маркл, принц Саудівської Аравії Мухаммад бін Салман, який проводить у країні прогресивні реформи з лібералізації; прем’єр Канади Джастін Трюдо, країна якого виступає за толерантність та інклюзію, тощо.

«Іконами» визнали акторку Дженніфер Лопез, співачку Ріанну, співачку KESHA, романіста Кевіна Квана, дружину колишнього індонезійського президента Сінту Нурію та колишнього співробітника компанії Cambridge Analytica Крістофера Вайлі.

До «титанів» цього року укладачі рейтингу Time віднесли швейцарського професійного тенісиста Роджера Федерера, телеведучу та акторку Опру Уінфрі, засновника Amazon та одного з найбагатших людей світу Джеффа Безоса, засновника SpaceX Ілона Маска та мільярера, який виріс у бідному ізраїльському поселенні, Адама Ньюмана, який заснував компанію WeWork.

Повний рейтинг розміщено на сайті видання.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель, яку американський журнал Time протягом останніх років відносив до найвпливовіших осіб у політиці, 2017 року взагалі не увійшла до списку топ-100.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY