detector.media
20.04.2018 09:46
«Укроборонпром» попереджає, що сайт ДП «Антонов» атакували хакери
«Укроборонпром» попереджає, що сайт ДП «Антонов» атакували хакери
Представників ЗМІ просять «бути обачними і не йти на поводу у зловмисників, які цілеспрямовано намагаються дискредитувати провідне українське підприємство у галузі авіабудування».

Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

«Корпоративний сайт ДП «Антонов» закрито в зв’язку з черговою хакерською атакою. Будь-які повідомлення, які поширюються з сайту www.antonov.com, починаючи з 19 квітня, є хибними. Дякуємо за розуміння», - інформує прес-служба відомства.

«У зв‘язку з цим просимо представників ЗМІ бути обачними і не йти на поводу у зловмисників, які цілеспрямовано намагаються дискредитувати провідне українське підприємство у галузі авіабудування», - йдеться також у повідомленні.

Як повідомляв «Детектор медіа», концерн «Укроборонпром» збирається судитися із журналістами видання «Новое Время» через публікацію про зловживання в оборонній сфері. Відповідну заяву розміщено на сайті концерну.

«Вважаємо публікацію «Новое Время» диверсією проти обороноздатності держави. Вона завдає репутаційних збитків Концерну і нашим міжнародним партнерам. Тому прийнято рішення у судовому порядку захистити інтереси Концерну», - сказано в заяві. У концерні також назвали розслідування жуналістів брехливим та неаргументованим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY