detector.media
19.04.2018 18:00
Систему блокування російського телесигналу запустять уздовж усього кордону з РФ - РНБО
Систему блокування російського телесигналу запустять уздовж усього кордону з РФ - РНБО
Наразі технологія випробовується в Донецькій і Луганській областях. Президент Петро Порошенко вважає, що систему протидії антиукраїнському мовленню також треба застосувати уздовж українсько-молдовського кордону на придністровській ділянці.

Система протидії антиукраїнському мовленню з часом буде запущена уздовж всього кордону з Росією. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов на засіданні Військового кабінету в четвер у Києві, передає «Інтерфакс-Україна».

«Ми будемо пропонувати розмістити вздовж українсько-російського кордону відповідну технологічну систему, для того щоб російська пропагандистська агресивна інформаційна війна не могла подолати наші інформаційні кордони», - заявив він.

Секретар РНБО зазначив, що ця технологія буде застосована уздовж всієї лінії кордону з РФ після того, як вона буде випробувана в Донецькій і Луганській областях.

«Дуже важливо, що зараз ми обробляємо цю технологію. Поки що в Донецькій і Луганській областях, а потім ми її поширимо уздовж всієї україно-російського кордону, а також на півдні нашої держави», - зазначив Турчинов.

У свою чергу, президент України Петро Порошенко звернув увагу секретаря РНБО на те, що система протидії антиукраїнському мовленню повинна бути розміщена не тільки уздовж українсько-російського кордону, а й уздовж українсько-молдовського кордону на придністровській ділянці.

Раніше повідомлялося, що 19 квітня у зоні АТО почали блокувати російський телесигнал. Обладнання для блокування сигналу розміщено уздовж лінії розмежування в Донецькій і Луганській областях.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY