detector.media
19.04.2018 13:30
ICTV екранізує роман Владислава Івченка про пригоди приватного детектива Підіпригори
ICTV екранізує роман Владислава Івченка про пригоди приватного детектива Підіпригори
Телеканал ICTV придбав права на екранізацію історичного детектива Владислава Івченка про пригоди українського Джеймса Бонда і Шерлока Холмса в одній особі.

Про це повідомляє прес-служба каналу ICTV.

За сюжетом роману – у цій серії вже вийшло шість книг - колишній філер Київського охоронного відділення Іван Карпович Підіпригора після виходу у відставку купує хутір, збираючись вести спокійне життя провінційного землевласника. Та спокій йому дуже швидко набридає, тож Іван Карпович охоче починає займатися розслідуваннями та стає приватним детективом, а потім і зіркою пригодницької літератури.

«Коли ми прочитали історії про пригоди Підіпригори, одразу зрозуміли, що обов’язково хочемо показати їх у нас на каналі. Найяскравіші серіали виходять на основі книг. Тому що у книжці автор створює цілий світ. У Владислава Івченка цей світ вийшов дуже привабливий, із багатьма смачними деталями. А його головний герой - Іван Карпович Підіпригора – це український Джеймс Бонд і Шерлок Холмс в одній персоні. Наше завдання – якісно перенести весь цей авантюрний дух України початку 20-го століття на екран. Аби глядачі полюбили Карповича і його пригоди так, як їх люблять читачі», –  розповідає продюсер телеканалу ICTV Інеса Соболєва.  

Автор роману сподівається, що екранізація буде такою ж популярною, як і книги.  

«У нас велика читацька аудиторія, я вірю в те, що, якщо полюбили мій текст, то полюблять і картинку. По-перше, Іван Підіпригора - дуже харизматичний герой, за яким хочеться спостерігати, як він знаходить вихід із заплутаних ситуацій та які приймає рішення. По-друге, наш час і той час дуже схожі, глядачі дивитимуться і впізнаватимуть себе, свої думки і погляди. Це не буде чужий фільм ні про що, це фільм про Україну, про наших людей», – коментує Владислав Івченко.

Як повідомляв «Детектор медіа», 10 квітня на телеканалі ICTV стартувала прем’єра україномовного 35-серійного скетчкому «Копи на роботі» з Володимиром Горянським і Олександром Скічком у головних ролях.

У центрі сюжету – шестеро молодих та веселих копів, які під керівництвом начальника Петра Петровича (Володимир Горянський) весело та з гумором розплутують детективно-комедійні справи. Головне мicце дiї - поліцейський відділок. Вiн мало схожий на справжній, але життя тут вирує.

Фото: ICTV 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY